Close

Livechat Service: help je bezoekers direct online

LiveChat Service

Vandaag de dag is het hebben van slechts een website niet meer voldoende om de bezoekers van deze generatie te bekoren. Menselijke interactie speelt een sleutelrol in het succes van jouw bedrijf, zowel offline als online. De afgelopen jaren zijn zaken als klantcontact via social media en e-mail enorm gegroeid. Jouw klant heeft behoefte aan persoonlijk en menselijk contact.

De gemiddelde conversie op een website is slechts 3%. Dit betekent dat 97% van de bezoekers van je website niet tot actie overgaan. Met de Live Chat oplossing van Live Chat Service helpen wij je bezoekers direct online verder. Daarnaast maken wij inzichtelijk wie zij zijn, wat zij willen en hoe jij ze direct verder kan helpen.

Er wordt veel marketingbudget uitgegeven om potentiële klanten naar de website te krijgen en te wachten tot een klant reageert. Kan de klant vinden wat hij zoekt? Is de informatie duidelijk? Haakt de klant af in het bestel proces of op het offerte formulier? Een livechat op je website kan juist dat zetje zijn om je potentiële klant te converteren naar een kopende klant of naar een offerte aanvraag. LiveChat Service maakt een LiveChat 7 dagen per week van 9.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds ook voor jouw website mogelijk!

Interesse in Livechat voor jouw website? Neem dan contact met ons op.

Social Sales is partner van Livechat Service en biedt ondersteuning en inspiratie over sales, social media en klantcontact.