Close

Partners

Wij werken met plezier samen

Logo SalesFlare

Zonder uitzondering is SalesFlare het meest gebruiksvriendelijke CRM systeem voor sales!

Logo OBI4wan

OBI4wan biedt dé tools voor webcare, chatbots, media monitoring en media insights! De all-in-1 partner op het gebied van online klantenservice, chatbots, reputatiemanagement en data-analyse

Logo Salesfeed

SalesFeed is webbased lead-generation & conversie-optimalisatie software voor bedrijven, die het mogelijk maakt om bedrijven die de website bezoeken te herkennen.

Logo SalesStep

SalesStep heeft een online sales assessment ontwikkeld waarmee sales en salesteams direct inzicht krijgen in sales kwaliteiten, competenties en verbeter potentieel.

Logo HowAboutYou

HowAboutYou levert social media, webcare en monitoring, live chat en chatbots aan gemeenten, provincies, ministeries, waterschappen en andere semi-publieke instanties zoals veiligheidsregio’s, brandweer, GGD/GHOR, waterschappen en woningcorporaties.

Logo SalesMoose

SalesMoose is expert in het beter maken van verkooporganisaties. Samen hebben we toegang tot geavanceerde tools en methoden om verkooporganisaties te evalueren, transformeren en ontwikkelen.

Kim helpt bedrijven om social en nieuwe technologie strategisch in te zetten. Van het opstellen van de online en social media strategie tot het hands-on begeleiden en borgen van het proces binnen organisaties.

Logo KLANTINFOCUS

KLANTINFOCUS helpt organisaties met het continu verbeteren van de kwaliteit van hun dienstverlening. Dit inzicht in de tevredenheid geeft organisaties de mogelijkheid om hun dienstverlening direct te verbeteren.

“Digital Interaction Made Easy”. Communiceren en samenwerken met klanten en medewerkers gemakkelijker maken. Dialog Groep faciliteert digitale Selfservice en slimme procesautomatisering.

Wil jij ook met ons samenwerken? Laten we afspreken!