Close

Social Sales werkt met plezier samen

Samen bereiken we meer.

OBI4wan: Social media monitoring en webcare

OBI4wan biedt een gebruiksvriendelijke tool voor online monitoring van sociale netwerken als Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest en miljoenen (inter)nationale online bronnen. OBI4wan geeft je inzicht in online conversaties en biedt je de mogelijkheid op een snelle en efficiënte wijze over deze data te rapporteren.

Naast de volledige webapplicatie ben je, met de OBI4wan webcare app voor iOS en Android, ook mobiel op de hoogte van de laatste berichten. De synchronisatie tussen de app en de webapplicatie loopt volledig geautomatiseerd, je houdt dus altijd en overal de laatste status van je webcare bij.


website
Ventaris: Sales, Communicatie & PR vanuit commercieel perspectief.

Ventaris helpt met het bouwen van het verhaal, het luisteren naar de klant en het praten met de klant. Online en offline. Ventaris bedenkt, organiseert en voert uit. Van concept tot strategie. Maar als het alleen nodig is de expertise te delen, dan adviseren en trainen wij ook op het gebied van Social Sales, Communicatie en Webcare. Om dit te ondersteunen levert Ventaris ook de Webcare en Social Media Monitor van OBI4wan.

website
RauwCC: Social media op z'n Rotterdamst

RauwCC is het Rotterdamste socialmediabureau. Social media voor bedrijven en organisaties – een kwestie van durven, een kwestie van doen. In z’n geheel: van concept tot uitvoering.

De focus ligt op de activatie van social media, en het bedenken van concepten en campagnes. Maar ze beperken zich niet tot social media. RauwCC gelooft in de kracht van de combinatie van offline- en onlinecommunicatie. Met een breed pakket aan creatieve en ondersteunende diensten nemen ze graag de druk bij u weg. En dat doen ze altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.


website
Podio: Inhoud, context en gesprekken op één plek

Dit beloven wij: al het materiaal in uw dagelijkse werkleven waarvan u zou willen dat het een plaats had waar uw team het kon zien, kan op Podio gezet worden. Wij zullen het structuur geven om uw team te helpen beter te werken; minder afleiding, minder verwarring, meer focus en duidelijkheid.

website
HowAboutYou: social media en overheid

HowAboutYou helpt gemeenten en andere overheden bij het inzetten van sociale netwerken. Ruim tachtig overheden waaronder gemeenten, veiligheidsregio’s, GGD’s en GHOR-en, waterschappen, provincies, politie-eenheden en uitvoeringsorganisaties maken gebruik van onze oplossingen voor social media monitoring, webcare, reputatiemanagement en crisiscommunicatie.

website
Frmwrk: hét full-service internet bureau en Drupal specialist

FRMWRK is hét full-service internet bureau en Drupal specialist in Rotterdam. We zijn no-nonsens, nuchter, Rotterdams. Wij houden van online uitdagingen. We werken graag intensief samen aan jouw online doelstellingen. We dagen je uit om uw online resultaten constant te verbeteren. Dit doen we al 15 jaar met veel succes vanuit ons kantoor in Rotterdam.

website
LiveChat Service

LiveChat Service ontzorgt organisaties met online klantcontact, 7 dagen per week van 09:00 tot 23:00 ’s avonds. Door online klantcontact verhoogt LiveChat Service de online conversie met maar liefst 30%, zowel voor sales, leads en service.

website