Close

Social Sales werkt met plezier samen

Samen bereiken we meer.

Engage Dialog

Engage Dialog helpt organisaties de samenwerking te verbeteren door gebruik te maken van de nieuwste technologie en software. Dit resulteert in meer transparante communicatie tussen werknemers, afdelingen, klanten en partners. Iedereen heeft toegang tot de kennis die hij / zij nodig heeft om het werk beter uit te voeren.

website
KLANTINFOCUS

KLANTINFOCUS helpt organisaties met het continu verbeteren van de kwaliteit van hun dienstverlening. Met Klanttevredenheidsmonitor GovMetric meten en rapporteren we de klanttevredenheid, patiënttevredenheid en medewerkerstevredenheid. Dit inzicht in de tevredenheid geeft organisaties de mogelijkheid om hun dienstverlening direct te verbeteren.

website

OBI4wan: Social media monitoring en webcare

OBI4wan biedt een gebruiksvriendelijke tool voor online monitoring van sociale netwerken als Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest en miljoenen (inter)nationale online bronnen. OBI4wan geeft je inzicht in online conversaties en biedt je de mogelijkheid op een snelle en efficiënte wijze over deze data te rapporteren.

website
Orga

Orga. The way ahead!

Orga is de vertrouwde partner bij uitstek als het gaat om de bescherming van mensen, middelen en het milieu. Orga ontwikkelt en produceert slimme offshore- en onshore obstructiemarkeringen voor windturbines, hoogbouw en telecomtorens, Circle-H helideck-verlichting, hulpmiddelen voor navigatie en externe voedingssystemen. Een uitgebreid scala aan services en ondersteuningsmogelijkheden wordt ook geboden.

website
HowAboutYou: social media en overheid

HowAboutYou helpt gemeenten en andere overheden bij het inzetten van sociale netwerken. Ruim tachtig overheden waaronder gemeenten, veiligheidsregio’s, GGD’s en GHOR-en, waterschappen, provincies, politie-eenheden en uitvoeringsorganisaties maken gebruik van onze oplossingen voor social media monitoring, webcare, reputatiemanagement en crisiscommunicatie.

website
Ventaris

Ventaris helpt met het bouwen van het verhaal, het luisteren naar de klant en het praten met de klant. Online en offline. Ventaris bedenkt, organiseert en voert uit. Van concept tot strategie. Maar als het alleen nodig is de expertise te delen, dan adviseren en trainen wij ook op het gebied van Social Sales, Communicatie en Webcare.

website

Wil jij ook met ons samenwerken?

Laten we een afspraak maken en de mogelijkheden bespreken.