Close

Social Sales werkt met plezier samen

Samen bereiken we meer.

OBI4wan: Social media monitoring en webcare

OBI4wan biedt een gebruiksvriendelijke tool voor online monitoring van sociale netwerken als Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest en miljoenen (inter)nationale online bronnen. OBI4wan geeft je inzicht in online conversaties en biedt je de mogelijkheid op een snelle en efficiënte wijze over deze data te rapporteren.

Naast de volledige webapplicatie ben je, met de OBI4wan webcare app voor iOS en Android, ook mobiel op de hoogte van de laatste berichten. De synchronisatie tussen de app en de webapplicatie loopt volledig geautomatiseerd, je houdt dus altijd en overal de laatste status van je webcare bij.


website
HowAboutYou: social media en overheid

HowAboutYou helpt gemeenten en andere overheden bij het inzetten van sociale netwerken. Ruim tachtig overheden waaronder gemeenten, veiligheidsregio’s, GGD’s en GHOR-en, waterschappen, provincies, politie-eenheden en uitvoeringsorganisaties maken gebruik van onze oplossingen voor social media monitoring, webcare, reputatiemanagement en crisiscommunicatie.

website
Zeo

Wij geven bedrijven online spierballen! Huh? Ja, online spierballen. Met een team van online marketing en webdevelopment specialisten versterken we je positie online. Zterk. Onze online marketing specialisten kijken verder dan bezoekers. Zij kijken naar je doelgroep, je branding en je doelen. Zlim. Uiteindelijk gaat het om de juiste boodschap, aan de juiste persoon, op het juiste moment. Ztrak. Zó Zeo!

We zijn geen luxe merk. We hebben geen sterallures. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte mix om je doelen te behalen. We zijn de mensen waarvan je denkt: die wil ik zelf aannemen! Alleen werken we op afstand voor je. Niet ver weg: we zitten namelijk in een oude machinefabriek aan de Vleutenseweg in Utrecht. In een open, transparant pand met een persoonlijke tint. Zo weet jij met wie je werkt!

website
RauwCC: Social media op z'n Rotterdamst

RauwCC is het Rotterdamste socialmediabureau. Social media voor bedrijven en organisaties – een kwestie van durven, een kwestie van doen. In z’n geheel: van concept tot uitvoering.

De focus ligt op de activatie van social media, en het bedenken van concepten en campagnes. Maar ze beperken zich niet tot social media. RauwCC gelooft in de kracht van de combinatie van offline- en onlinecommunicatie. Met een breed pakket aan creatieve en ondersteunende diensten nemen ze graag de druk bij u weg. En dat doen ze altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.


website
Ventaris: Sales, Communicatie & PR vanuit commercieel perspectief.

Ventaris helpt met het bouwen van het verhaal, het luisteren naar de klant en het praten met de klant. Online en offline. Ventaris bedenkt, organiseert en voert uit. Van concept tot strategie. Maar als het alleen nodig is de expertise te delen, dan adviseren en trainen wij ook op het gebied van Social Sales, Communicatie en Webcare. Om dit te ondersteunen levert Ventaris ook de Webcare en Social Media Monitor van OBI4wan.

website