Close

Social Sales werkt met plezier samen

Samen bereiken we meer.

Engage Dialog

Engage Dialog helpt organisaties de samenwerking te verbeteren door gebruik te maken van de nieuwste technologie en software. Dit resulteert in meer transparante communicatie tussen werknemers, afdelingen, klanten en partners. Iedereen heeft toegang tot de kennis die hij / zij nodig heeft om het werk beter uit te voeren.

Wij geloven dat het platform Jive als cultuurdrager de betrokkenheid zal verbeteren en uiteindelijk de resultaten van uw bedrijf of taskforce zal verbeteren.

website
Orga

Orga. The way ahead!

Orga is the trusted partner of choice when it comes to the protection of people, assets and the environment. Since 1973, Orga has been delivering high quality and efficient solutions for marking assets and landing areas to ensure safe operations. Orga operates worldwide with offices in Europe, Asia and the Middle East.  Orga develops and manufactures smart offshore and onshore obstruction marking, aids to navigation and remote power supply systems as well as services.

website

OBI4wan: Social media monitoring en webcare

OBI4wan biedt een gebruiksvriendelijke tool voor online monitoring van sociale netwerken als Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest en miljoenen (inter)nationale online bronnen. OBI4wan geeft je inzicht in online conversaties en biedt je de mogelijkheid op een snelle en efficiënte wijze over deze data te rapporteren.

website
HowAboutYou: social media en overheid

HowAboutYou helpt gemeenten en andere overheden bij het inzetten van sociale netwerken. Ruim tachtig overheden waaronder gemeenten, veiligheidsregio’s, GGD’s en GHOR-en, waterschappen, provincies, politie-eenheden en uitvoeringsorganisaties maken gebruik van onze oplossingen voor social media monitoring, webcare, reputatiemanagement en crisiscommunicatie.

website
Ventaris: Sales, Communicatie & PR vanuit commercieel perspectief.

Ventaris helpt met het bouwen van het verhaal, het luisteren naar de klant en het praten met de klant. Online en offline. Ventaris bedenkt, organiseert en voert uit. Van concept tot strategie. Maar als het alleen nodig is de expertise te delen, dan adviseren en trainen wij ook op het gebied van Social Sales, Communicatie en Webcare. Om dit te ondersteunen levert Ventaris ook de Webcare en Social Media Monitor van OBI4wan.

website