Close

1 augustus 2016

LiveChat Service en Social Sales werken samen

LiveChat Service

Social Sales en LiveChat Service werken samen aan online bereikbaarheid. Beide organisaties specialiseren zich in klantcontact voor de zakelijke markt. De samenwerking biedt LiveChat Service verkoopkansen en toegang tot een breed netwerk. Voor de klanten van Social Sales biedt de samenwerking een uitbreiding van online klantcontact, naast webcare via social media.

Vandaag de dag is het hebben van een website niet meer voldoende. Menselijke interactie speelt een sleutelrol in het succes van je onderneming, zowel offline als online. Naast webcare via social media is de interactie op je website van groot belang.

De gemiddelde website conversie is slechts 1%. Dat betekent dat 99% van je website bezoekers niet tot actie overgaan. Met de B2B LiveChat oplossing helpen de operators van LiveChat jouw bezoekers direct online verder. Ze helpen bij het maken van keuzes, bij het direct beantwoorden van vragen en zelfs in het bestelproces.

LiveChat ontzorgt organisaties

Omdat de mensen van LiveChat persoonlijk actief zijn krijgt je klant direct, binnen 20 seconden een antwoord op zijn of haar vraag. Je klant of prospect krijgt via LiveChat direct contact met iemand die direct het juiste antwoord geeft. Waar de winkel of je bedrijf sluit na reguliere kantoortijd zijn de collega’s van LiveChat actief van 09:00 tot 23:00 in de avond, 7 dagen per week. Dit betekent dat je jouw klant en prospect nog steeds een passend antwoord kunt bieden, juist wanneer zij actief zijn op je website. Je organisatie is bereikbaarder dan ooit, zonder dat je klant tot de volgende dag hoeft te wachten.

LiveChat helpt jouw bezoekers direct online, op jouw eigen website. Met behulp van de informatie over het gedrag en wensen van jouw bezoekers bieden LiveChat en Social Sales gerichte oplossingen aan. De operators zoeken de interactie op het geschikte moment voor de beste resultaten. Daarnaast zorgen we ervoor dat inzichtelijk is wie er op jouw website is geweest, wat zij willen en hoe jij ze met jouw producten en diensten nog beter van dienst kan zijn.

LiveChat Service en Social Sales werken samen

De voordelen van LiveChat Service:
* Directe communicatie met de bezoeker van je website
* Conversie verhogend door live interactie met je klant
* Zeven dagen per week van 09:00 tot 23:00 bereikbaar
* Voordelig en efficiënt je eigen online klantenservice

LiveChat Support biedt een alles-in-één oplossing aan waarmee bedrijven niet alleen de website bezoekers direct en real-time te woord kan staan, maar ook de mogelijkheid om leads via de website te genereren en ook de verkoop te stimuleren. LiveChat biedt niet alleen een klantenservice dienst, maar ook een online marketingkans.

Social Sales adviseert, inspireert en verzorgt trainingen over sales en social, social media monitoring en online klantcontact.

Wil jij ook contact met jouw klanten? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking of chat met een collega.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *