Close

Wij werken met plezier samen

Social Sales werkt met plezier samen
Samen bereiken we meer.


OBI4wan: Social media monitoring en webcare

OBI4wan biedt een gebruiksvriendelijke tool voor online monitoring van sociale netwerken als Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest en miljoenen (inter)nationale online bronnen. OBI4wan geeft je inzicht in online conversaties en biedt je de mogelijkheid op een snelle en efficiënte wijze over deze data te rapporteren.

website OBI4wan


Salesfeed

SalesFeed is laagdrempelige webbased lead-generation & conversie-optimalisatie software voor B2B bedrijven, die het mogelijk maakt om bedrijven die de website bezoeken te herkennen. Het biedt ook de mogelijkheid om geautomatiseerd toegespitste content aan de juiste doelgroepen te tonen.

website SalesFeed

Logo SalesMoose

SalesMoose

SalesMoose is expert in het beter maken van verkooporganisaties en heeft klanten in binnen- en buitenland. We hebben toegang tot geavanceerde tools en methoden om verkooporganisaties te evalueren, transformeren en ontwikkelen.

Afhankelijk van de specifieke uitdagingen in uw verkooporganisatie ontwikkelen we een programma gebaseerd op: coaching, video’s, werkboeken, workshops en trainingen. Zodanig dat dit ook op lange termijn hele goede resultaten oplevert.

website SalesMoose


Engage Dialog

Engage Dialog helpt organisaties de samenwerking te verbeteren door gebruik te maken van de nieuwste technologie en software. Dit resulteert in meer transparante communicatie tussen werknemers, afdelingen, klanten en partners. Iedereen heeft toegang tot de kennis die hij / zij nodig heeft om het werk beter uit te voeren.

website Engage Dialog


KLANTINFOCUS

KLANTINFOCUS helpt organisaties met het continu verbeteren van de kwaliteit van hun dienstverlening. Met Klanttevredenheidsmonitor GovMetric meten en rapporteren we de klanttevredenheid, patiënttevredenheid en medewerkerstevredenheid. Dit inzicht in de tevredenheid geeft organisaties de mogelijkheid om hun dienstverlening direct te verbeteren.

website KlantInFocus


Customs Support

Customs Support Group: dé neutrale en dynamische douanepartner voor bedrijven in Noord-West Europa.Een snelgroeiend bedrijf dat zorgt voor een slimme, snelle en efficiënte oplossing. Dagelijks staan bijna 200 douane specialisten klaar in één van de internationale kantoren.De ervaren en kundige specialisten, zijn de kracht achter Customs Support Groep. Neutraal, efficiënt en oplossingsgericht zijn de belangrijkste pijlers. Dankzij de drive en innovatieve cultuur, blijft het team zich continu ontwikkelen.

website Customs Support


HowAboutYou: social media en overheid

HowAboutYou helpt gemeenten en andere overheden bij het inzetten van sociale netwerken. Ruim tachtig overheden waaronder gemeenten, veiligheidsregio’s, GGD’s en GHOR-en, waterschappen, provincies, politie-eenheden en uitvoeringsorganisaties maken gebruik van onze oplossingen voor social media monitoring, webcare, reputatiemanagement en crisiscommunicatie.HowAboutYou heeft een goed team specialisten met ruimschoots ervaring op het gebied van online monitoring, webcare en online analyse.

website HowAboutYou

Wil jij ook met ons samenwerken?
Laten we een afspraak maken en de mogelijkheden bespreken.


Maak een afspraak