Close

15 juli 2014

BBP Media

Logo BBP Media

http://www.scooperz.nl/portfolio/webcare_benchmark_onderzoek/

BBP Media, initiatiefnemer van Top30 Callcenters, gebruikt OBI4wan voor het uitvoeren van het benchmark onderzoek over de webcare verrichtingen van de verschillende deelnemers, waaronder Ziggo, Efteling, Rabobank, PostNL, Lotto en Nuon.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Scooperz. Scooperz checkt via verschillende webcare tools de webcare verrichtingen van alle deelnemers. Ieder kwartaal wordt een kwaliteitsmeting gedaan van de webcare afhandeling op twitter en Facebook. Scooperz levert per deelnemer een rapport, waarin de deelnemers zowel persoonlijke terugkoppeling krijgen alsook hun benchmarkscore op webcare. Meer over het onderzoek lees je op de website van Scooperz.

Over Top 30 Callcenter onderzoek:
Het Top 30 Contact Center Onderzoek is een initiatief van BBP Media, uitgever van ondermeer Telecommerce Magazine en Marketing Tribune. Het Top30 Contact Center Onderzoek is het grootste mystery benchmark onderzoek in Nederland. De doelstelling van het programma is het bieden van inzicht voor contact centers in wat door het algemene publiek als een uitstekende customer service wordt gezien over de kanalen call, e-mail en social media. Deelnemers aan het onderzoek zijn onder meer T-Mobile, Ziggo, Nuon, PostNL, Staatsloterij en de Efteling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *