Close

Traditionele sales is uit!

Met Social Sales helpen wij sales en salesmanagement om meer uit online en social media te halen met als doel om zonder koude acquisitie bij prospects op het vizier te komen en gekwalificeerde leads te realiseren. Dit doen wij met training, on-the-job begeleiding en de inzet van tools. Wij werken met OBI4wan, Podio en Linkedin Sales Navigator.

Social sales: be excellent
Sales is een sociale aangelegenheid en bovenal persoonlijk.

Persoonlijk betekent luisteren, delen én praten.

Op persoonlijk niveau en met hulp van verschillende online en social media tools. Informatie gebruiken we om de relatie te begrijpen en persoonlijk te communiceren met als resultaat kwalitatieve groei in relaties en uiteindelijk klanten.

Wij werken vanuit de DNA filosofie: Data, Netwerk en Aandacht. Met de mogelijkheden van data en informatie en de juiste inzet van het netwerk realiseren wij optimale aandacht voor relaties en klanten. Door de informatie in de juiste context te plaatsen en in verband met elkaar te brengen zijn sales organisaties in staat effectiever te werken en op relevant te zijn voor de klant op de juiste momenten.

CRM Advies en implementatie

Social Sales adviseert, analyseert, begeleidt de inkoop en de implementatie van een CRM systeem.

meer over crm
Sales coaching

Wij begeleiden en helpen bij de verandering van traditionele sales naar Social Business

meer over sales coaching
LinkedIn training

Wij trainen sales en salesmanagement om LinkedIn en Sales Navigator optimaal in de dagelijkse verkoop in te zetten.

in 5 stappen een deal met social business
Social Media Monitoring

Social Sales is sales partner van OBI4wan: dé tool voor social media monitoring, data analyse en webcare.

meer over social media monitoring
Trainingen

Social Business leer je door te doen, te trainen en te evalueren. Wij hebben meer dan 5 jaar ervaring in trainen van sales en accountmanagers

meer over trainigen
Online klantcontact

De gemiddelde conversie op een website is slechts 3%. Dit betekent dat 97% van de bezoekers van je website niet tot actie overgaan. Met de Live Chat oplossing van OBI4wan helpen wij je bezoekers direct online verder.

LiveChat Service: online klantcontact